Andor verzorgd per 01-01-2023 de huisbewaking voor Gelredome Arnhem

Vanaf 1 januari 2023 verzorgd Andor Security de huisbewaking voor stadion Gelredome. Met een vast team zullen wij ons aandeel hebben in het behoud van de veiligheid op deze mooie locatie!

Wij willen GelreDome bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar de samenwerking tijdens verschillende werkzaamheden in en om het grootste theater van Nederland.

ANDOR SECURITY SERVICE

Onze diensten

Hondenbeveiliging

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om bewaking met honden. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening. Onze beveiligers zijn getraind op waakzaamheid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, óók voor beveiliging zonder honden.

Bouwbewaking

Andor Security Service is een gewaardeerde beveiligingsexpert voor de bouwsector. Met het merendeel van de (middel)grote bouwbedrijven in Nederland hebben wij een overeenkomst voor beveiligings- en bewakingsdiensten tijdens (nieuw)bouw- en renovatieprojecten. Wij zorgen voor permanente bewaking, met of zonder hond, van uw terrein of locatie.
Alle diensten van Andor Security