Sectoren waarin Andor Security actief is

Door onze verschillende beveiligingsdisciplines zijn wij landelijk actief binnen diverse sectoren, waaronder het havengebied, het spoorwegennet, luchthavens, de zorg en diverse evenementen.

Havengebied/Maasvlakte

Tot onze werkzaamheden in het havengebied behoren diverse distributiecentra van verschillende opdrachtgevers op de Maasvlakte. Voor deze opdrachtgevers leveren wij receptiediensten, objectbeveiliging en portiersdiensten. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij de controle en de opsporing van illegale migranten door middel van speciaal afgerichte migratiehonden bij een aantal Ferrymaatschappijen.

Spoorwegennet

Op diverse stations en emplacementen van de NS bewaken wij de veiligheid. Op de emplacementen zorgen onze hondengeleiders ervoor dat de treinstellen niet worden vernield of beklad. Voor ProRail werken wij op diverse spoorwegen tegen koperdiefstal.

Luchthaven Schiphol

Op Luchthaven Schiphol zorgt D-Scan BV door de inzet van Explosive Detection Dogs (EDD) en X-Ray apparatuur dagelijks dat de luchtvracht veilig wordt verklaard. Naast screening van luchtvracht, zetten wij ook de Passenger Screening Dogs (PSD) in voor controle van handbagage en passagiers.

Evenementen

Naast de reguliere werkzaamheden zijn wij ook betrokken bij de beveiliging van zeer uiteenlopende evenementen. Van grote evenementen en festivals zoals PinkPop tot grote publiekstrekkers zoals de Formule 1 te Zandvoort.

Landelijke projecten

Voor diverse bedrijven in verschillende delen van het land verzorgen wij de volledige beveiliging van bedrijfspanden met receptiediensten, portierdiensten en objectbeveiliging.

Naast bedrijven zijn wij sterk vertegenwoordigd in de zorgsector met inzet van speciaal opgeleide zorgbeveiligers bij o.a. klinieken en opvanghuizen.
Neem contact op
ANDOR SECURITY SERVICE

Onze diensten

Hondenbewaking

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om bewaking met honden. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening. Onze beveiligers zijn getraind op waakzaamheid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, óók voor beveiliging zonder honden.

Portiersdiensten

U wilt optimaal controle hebben over de dagelijkse stroom werknemers, bezoekers en goederen, die uw bedrijf inkomen en verlaten. Dan is de portiersdienst van Andor Security Service een uitkomst. De primaire taak van de portier is er voor te zorgen dat bij de entree van uw bedrijfspand of -terrein ongewenste bezoekers het terrein of bedrijfspand niet betreden.