Hondenbeveiliging

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om hondenbeveiliging. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening. De beveiligers met bewakingshonden zijn zeer geschikt om in te zetten bij risicovolle situaties, zoals evenementen, risicotransporten en bijvoorbeeld bij leegstaand vastgoed of op afgelegen bedrijventerrein.

Kwaliteit gaat boven kwantiteit

Ook in hondenbewaking en hondenbeveiliging opereren wij professioneel en zakelijk. Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit zijn de rode draad. Dat realiseren wij door de juiste zaken écht goed uit te voeren en continu in gesprek te blijven met onze opdrachtgevers.

Een bekwaam team hondenbeveiliging

De hondengeleiders en bewakingshonden zijn volledig gecertificeerd volgens het programma van de NBvdD (Nederlandse Bond v/d Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging). Wij beschikken dan ook over een uitstekend team van gekwalificeerde, gecertificeerde en gemotiveerde hondengeleiders.

Meer weten over wat onze hondenbewaking en hondenbeveiliging voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

ANDOR SECURITY SERVICE

Onze andere diensten

Mobiele surveillance

Steeds vaker zijn bedrijventerreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. De mobiele surveillance van Andor Security Service helpt criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en brandgevaarlijke situaties voorkomen. Het creëert bovendien een veilig gevoel. Onze vakbekwame surveillanten zorgen voor de bewaking van gebouwen, objecten en terreinen.

EVENEMENTBEVEILIGING

Naast de reguliere beveiligingswerkzaamheden, heeft Andor Security Service zich ook gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen. Andor Security Service beveiligt een evenement volledig door eigen inzet van o.a. toezichthouders, verkeersregelaars, artiestenbegeleiders en hondengeleiders. En het veiligheidsplan? Dat kunt u ook gerust aan ons overlaten.