Over Andor Security Service

Andor Security Service bestaat inmiddels 17 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een respectabele landelijke partner in de beveiliging met diverse disciplines. Onze reguliere beveiligers en receptionisten zijn werkzaam op verschillende projecten o.a. distributiecentra, parkeergarages, grote koeriersbedrijven etc. Daarnaast zijn wij ook vertegenwoordigd in de zorgsector. Al jaren leveren wij zorgbeveiligers voor een aantal zorginstellingen in de verslaafdenzorg. Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de reguliere beveiliging, receptiediensten en zorgbeveiliging maar zijn zeer divers.

Andor Security Service is nauw betrokken bij verschillende gerenommeerde opdrachtgevers o.a. aan het spoor, in de havens en binnen de luchthaven. Het kan zo maar zijn dat u een buitenlandse reis boekt en langs onze PSD-hond (Passenger Screening Dog) loopt op Schiphol, die u vervolgens vriendelijk begroet en intussen zonder dat u het merkt besnuffelt om te controleren of u geen verboden attributen bij u heeft. Of dat u op Europoort op de ferry naar Engeland wacht en dat u een van onze mensen met zijn hond langs diverse vrachtwagentrailers ziet lopen op zoek naar mensen die zonder toestemming naar de overkant willen gaan. Schrik niet als u op de trein wilt stappen als u een beveiliger met hond van Andor Security Service op het perron van een station ziet staan. Als alles rustig is op het perron en er zijn geen incidenten, dan weet u waarom hij daar is en dat hij zijn werkzaamheden goed heeft uitgevoerd.

Aangezien wij in het bezit zijn van het keurmerk beveiliging en daarnaast ISO 9001 en VCA* gecertificeerd zijn, hebben wij om de diverse disciplines goed te managen een integraal managementsysteem opgezet. Dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

De beveiligers zijn vakmensen

Onze beveiligers zijn getraind op waakzaamheid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Zij zijn altijd in het bezit van een diploma Beveiliger 2, BHV-certificering en/of EHBO-certificaat. Daarbij staat service, integriteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Door korte communicatielijnen en een ruim personeelsbestand kunnen wij direct inspelen op calamiteiten en complexe of ad hoc situaties.

Wij houden consequent vast aan topkwaliteit

De markt en onze daarop afgestemde werkwijze dwingt ons om continu te investeren in veiligheid, scholing, kwaliteit, professionaliteit, integriteit etc. Dat doen wij met plezier. De focus daarin bent u: onze opdrachtgever en leverancier. Wij laten u graag zien waar Andor Security Service voor staat en waar u ons op kunt aanspreken. Vandaar dat wij ons ook onderscheiden in klantvriendelijkheid, een goede bereikbaarheid, snelle leveringstijd en het adequaat oplossen van problemen. Daar plukt u als opdrachtgever uiteindelijk de vruchten van.

Visie, missie en doelstelling

Andor Security Service is een Particuliere Beveiligingsorganisatie die marktconform opereert. Wij leveren op een professionele en bedrijfsmatige wijze prestaties zonder dat daarbij de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit uit het oog wordt verloren. In het handelen van Andor Security Service staat de opdrachtgever centraal. Men dient zich in te spannen om tevreden opdrachtgevers te werven en te behouden.

Door de juiste zaken ook écht goed uit te voeren en door in gesprek te blijven met onze opdrachtgevers, van het eerste gesprek tot lang na afronding van een project, gaat kwaliteit boven kwantiteit. Dat is de strategie waar Andor Security Service consequent aan vasthoudt. Onze markt en werkwijze maken dat we op een breed terrein intern en extern investeren in veiligheid, scholing, kwaliteit, professionaliteit, integriteit etc. Op al deze terreinen moeten we rekening houden met onze opdrachtgevers en leveranciers. Aan hen laten we graag zien waar Andor Security Service voor staat en waar wij op aangesproken kunnen worden.

Van alle beveiligers wordt verwacht, dat zij de missie en visie van Andor Security Service beheersen en naleven. Tevens wordt van hen verwacht dat zij de kernwaarden passend bij deze missie en visie tot zich nemen en uitdragen.

ANDOR SECURITY SERVICE

Onze diensten

HONDENBEWAKING

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om bewaking met honden. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening. Onze beveiligers zijn getraind op waakzaamheid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, óók voor beveiliging zonder honden.

OBJECTBEVEILIGING

Objectbewaking door Andor Security Service: dat is veiligheid door professioneel ad hoc of permanent toezicht op uw object, bijvoorbeeld van uw bedrijfspand of woonhuis. Inbraak, brand of een ongeval leidt niet alleen tot directe schade, maar zorgt ook voor ongewenste onderbreking van het bedrijfsproces.