Onze diensten

Andor Security Service is een landelijk opererende beveiligingsorganisatie en marktleider in hondenbewaking. Al sinds 2004 zijn wij een betrouwbare veiligheidspartner. Andor Security Service verleent stationeringsdiensten in de particuliere beveiligingsbranche in de vorm hondenbewaking en objectbewaking. Wij beschikken over het Keurmerk Particuliere Beveiliging en sinds maart 2013 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit voor onze klanten. Andor is bovendien een erkend leerbedrijf volgens de richtlijnen van de ECABO; zo weet u zeker dat wij over de laatste kennis in ons vakgebied beschikken.

Hondenbewaking

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om bewaking met honden. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening. Onze beveiligers zijn getraind op waakzaamheid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, óók voor beveiliging zonder honden.
Lees verder

Objectbeveiliging

Objectbewaking door Andor Security Service: dat is veiligheid door professioneel ad hoc of permanent toezicht op uw object, bijvoorbeeld van uw bedrijfspand of woonhuis. Inbraak, brand of een ongeval.
Lees verder

Receptiediensten

De eerste indruk van uw organisatie geeft u af bij de entree van uw bedrijf. Het is immers het eerste ontmoetingspunt met uw bezoekers. Belangrijk dus om op die plek de juiste mensen aan het werk te hebben.

Evenementbeveiliging

Naast de reguliere beveiligingswerkzaamheden, heeft Andor Security Service zich ook gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen. Andor Security Service beveiligt een evenement volledig door eigen inzet van o.a. toezichthouders, verkeersregelaars, artiestenbegeleiders en hondengeleiders. En het veiligheidsplan? Dat kunt u ook gerust aan ons overlaten.
Lees verder
ANDOR SECURITY SERVICE

Onze andere diensten

Mobiele surveillance

Steeds vaker zijn bedrijventerreinen, winkelcentra en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. De mobiele surveillance van Andor Security Service helpt criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en brandgevaarlijke situaties voorkomen. Het creëert bovendien een veilig gevoel. Onze vakbekwame surveillanten zorgen voor de bewaking van gebouwen, objecten en terreinen.
Lees verder

Portiersdiensten

U wilt optimaal controle hebben over de dagelijkse stroom werknemers, bezoekers en goederen, die uw bedrijf inkomen en verlaten. Dan is de portiersdienst van Andor Security Service een uitkomst. De primaire taak van de portier is er voor te zorgen dat bij de entree van uw bedrijfspand of -terrein ongewenste bezoekers het terrein of bedrijfspand niet betreden.
Lees verder

Bouwbewaking

Andor Security Service is een gewaardeerde beveiligingsexpert voor de bouwsector. Met het merendeel van de (middel)grote bouwbedrijven in Nederland hebben wij een overeenkomst voor beveiligings- en bewakingsdiensten tijdens (nieuw)bouw- en renovatieprojecten. Wij zorgen voor permanente bewaking, met of zonder hond, van uw terrein of locatie. De bewaker surveilleert over het terrein met een representatieve en herkenbare dienstauto.
Lees verder

Detectiehonden

De Andor hondenbrigade beschikt naast de reguliere bewakingshonden ook over ’detectiehonden’, gespecialiseerd in de disciplines: Explosive Detection Dog (EDD), Narcotic Detection Dog (NDD), Stowaway Search Dog (SSD) en Explosive Detection Dog (EDD). Door het toenemende risico op terroristische activiteiten is er een grotere behoefte aan speciaal opgeleide speurhonden explosieventeams op luchthavens, bij nationale overheidsinstellingen en bij grote landelijke vervoerders.
Lees verder

Alcohol & drugs

Alcohol en drugs zijn een probleem dat veel voorkomt op de werkvloer. Om dit te kunnen traceren is Andor Security Alcohol & Drugs vanaf 2007 werkzaam met narcoticahonden. De hondengeleiders zijn professionals op het gebied van speurhonden en narcotica. Wij bieden een totaalpakket aan bedrijven en scholen om drugsgebruik te traceren en te voorkomen.
Lees verder