Receptiediensten

De eerste indruk van uw organisatie geeft u af bij de entree van uw bedrijf. Het is immers het eerste ontmoetingspunt met uw bezoekers. Belangrijk dus om op die plek de juiste mensen aan het werk te hebben. Mensen die weten wat hospitality en dienstbaarheid is.

Andor Security Service beschikt over goed opgeleid en ervaren personeel om uw balie of receptie te bemensen, op tijdelijke basis of structureel. Zij verrichten alle reguliere receptietaken, indien gewenst aangevuld met bijvoorbeeld secretariële werkzaamheden. De kwaliteit en continuïteit van uw receptiediensten zijn met de uitbesteding aan Andor Security Service gewaarborgd.

Het is uiteraard ook mogelijk een op maat gesneden dienstenpakket samen te stellen, waarvan beveiliging deel kan uitmaken.

Meer weten over welke receptiediensten Andor Security Service kan verzorgen? Neem dan contact met ons op.

ANDOR SECURITY SERVICE

Onze andere diensten

Hondenbewaking

Andor Security Service is toonaangevend als het gaat om bewaking met honden. De hondenbrigade van Andor Security Service is een specialistische en zeer gerespecteerde discipline binnen onze dienstverlening. De beveiligers met bewakingshonden zijn zeer geschikt om in te zetten bij risicovolle situaties, zoals evenementen, risicotransporten en bijvoorbeeld bij leegstaand vastgoed of op afgelegen bedrijventerreinen.

Portiersdiensten

De primaire taak van de portier is er voor te zorgen dat bij de entree van uw bedrijfspand of -terrein ongewenste bezoekers het terrein of bedrijfspand niet betreden. Goed opgeleid binnen hun vakgebied beveiliging, zorgen zij voor meer dan alleen controle. Zij kunnen een breed pakket aan veiligheidstaken verrichten. Uiteraard zijn zij ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie.